Deze 10 dingen neem je mee naar een hondenshoot

12 april 2022

Leuk je hebt een fotoshoot geboekt! Maar welke spullen zijn handig om mee te nemen? Veel hondenbaasjes vinden een fotoshoot best spannend en daarom vergeten ze soms wel een aantal belangrijke dingen om mee te nemen. Wat handig is, is per hond verschillend. Daarom deel ik hier nu al mijn tips en kan je er zelf uithalen wat jou handig lijkt.

Mijn top 10 dingen die je kan meenemen naar een honden fotoshoot.

  • Je hond (ja, het is een flauwe, maar wel de belangrijkste vereiste voor een hondenshoot).
  • De halsband van je hond.
  • De riem van je hond.

In sommige maanden en in sommige gebieden geld er een aanlijnplicht. Dan is het omdoen van een halsband en riem verplicht.

  • Iets om je hond veilig mee te vervoeren in de auto.

De veiligheid van je hond is natuurlijk erg belangrijk. Je moet er niet aan denken dat er onderweg wat gebeurt. Om je hond veilig te vervoeren is een bench of autotuigje aan te bevelen.

  • Wat water en een bakje voor je hond om uit te drinken.

Een hond kan best dorstig zijn na een autorit of tijdens het wandelen. Daarom raad ik altijd aan om voldoende water mee te nemen. Neem dan ook meteen wat drinken voor jezelf mee 😉

  • De favoriete koekjes van je hond.

Liefde gaat door de maag toch? Koekjes zijn super handig om mee te nemen. De kopekjes kunnen we tijdens de fotoshoot gebruiken als beloning, maar kunnen we ook inzetten om weer wat beter de aandacht nar ons toe te trekken.

  • Het favoriete speeltje van je hond.

Net als koekjes kan een speeltje ook dienen als beloning en als aandacht trekker. Ook is een speeltje extra fijn om te gebruiken in de pauze blokjes van de fotoshoot ter ontspanning van de hond.

  • 2 handdoeken.

Iedereen heeft wel eens een vieze hond. Hij zit even met zijn snuit in het zand of nog beter rolt er lekker doorheen. Op deze momenten is het handig om een handdoek mee te nemen om het overtollige zand er bijvoorbeeld af te halen. Ook is een handdoek fijn voor vieze oogjes of slijm rond de bek van de hond. Als laatste wil je natuurlijk geen modderpoten in de auto, daarom adviseer ik altijd om 2 handdoeken mee te nemen. 1 voor het hoofd van de hond en 1 voor het lichaam van de hond.

Deze blogs zijn misschien ook wat voor je

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een vraag? Stel hem hier gerust