Ervaringen van andere baasjes

Het is altijd fijn om ervaringen van anderen te lezen. Hieronder heb ik wat recensies voor je verzamelt.

Baasje Patricia met Honden Iggy & Gyro

“Sinds ik Iggy als puppy heb wilde ik al een fotoshoot op de prachtige paarse heide. Hier was het helaas nog niet van gekomen, omdat ik vorig jaar in het seizoen van de paarse heide Gyro als pup erbij kreeg.
Daarom was dit het jaar dat we eindelijk een shoot konden boeken en via Instagram kwam ik terecht bij de paarse heide shoot planner van Iris.

We hebben samen besproken hoe we vorm konden geven aan een shoot met 2 hondjes tegelijk en verder was er veel ruimte voor eigen inbreng om de foto’s helemaal naar wens te schieten. Dit vond ik erg fijn en hierdoor was er veel variatie in de foto’s.

Mijn hondjes vonden het erg fijn om samen te werken en er was voldoende ruimte om even wat rust te pakken en wat te drinken. Ook werd er goed rekening gehouden met de concentratie boog van de hondjes. Ze reageerde meteen heel goed op Iris en dat was bijzonder om te zien. Aangezien Iggy soms wat onzeker kan zijn bij nieuwe mensen.

Ik zou Iris aanbevelen aan iedereen die het leuk vind om zijn honden mooi op de foto te laten zetten. De foto’s zijn van mega mooie kwaliteit en de shoot zelf was ook heel aangenaam”.

 

Baasje Vanessa met Hond Kiwi

“Wij wilden heel graag een shoot met onze pup. Wisten niet zo goed waar en hoe, maar hoopte op wat mooie foto’s waar we misschien een mooi canvas van kunnen laten maken.

Iris komt met een mooie locatie, ze heeft geduld, luistert naar wat ons leuk leek, zelf draagt ze ideeën aan, er zijn supermooie foto’s uitgekomen en wij hebben onze canvas foto al op het oog.

Iris kan zorgen voor bepaalde rust. (Ik kan best wat gespannen raken als het voor mijn gevoel niet helemaal gaat met de pup, maar Iris bleef rustig en gaf juist aan dat onze pup het heel goed deed). Zo kreeg ik ook wat rust.

Ik zou Iris zeker aanbevelen bij de mensen om mij heen die ook een shoot zouden willen met hun dier. Ze denkt mee, maakt mooie foto’s, heeft geduld, bent en blijft rustig ook nadat de pup al tig keer op haar afgerend is en de communicatie met Iris verloopt heel prettig en vlot.

Kortom echt wel de moeite waard om een shoot bij Iris te boeken”.

 

Baasje Kirsten met Hond Sam

Ik ben zelf door corona gaan fotograferen als hobby. Ik vind het super leuk om te doen, echter was het andere koek om foto’s van Sam te maken, laat staan van ons samen.

Sam is echt mijn maatje en ik wilde heel graag foto’s van ons samen waarop dit ook terug te zien was. Via Instagram ben ik bij Iris uitgekomen. Haar foto’s spraken mij direct aan en ik wist meteen dat ik haar wilde benaderen voor foto’s van Sam alleen, maar ook van ons samen. Wel was ik benieuwd hoe het met Sam zou gaan aangezien hij erg enthousiast is en snel afgeleid.

De fotoshoot vergde veel geduld, maar ik vond het zo leuk en tof om te zien hoe Iris het aanpakt. Ze gaat heel professioneel met je om en neemt ook alle rust en tijd voor je huisdier, en ook voor jou, om mooie plaatjes te schieten!

Ik ben zo ontzettend blij met de foto’s. Haar stijl vind ik echt heel mooi en ook de band van mij en Sam komt heel sterk terug op de foto’s. Dat wat ik graag wilde en waarvoor ik zo’n fotoshoot wilde van en met Sam, is 100% gerealiseerd.

Iris helpt je ook om even goed te ontspannen, ze gaf tussendoor ook aan om Sam even lekker te laten rennen zodat hij erna weer even zijn beste pootje voor kon zetten met de shoot. Ze geeft tips hoe je je huisdier kan laten poseren en ook hoe je samen goed op de foto kan worden gezet.

Ik ben meer dan tevreden met het hele proces en raad haar zeker aan aan vrienden, familie etc. wanneer zij ook graag mooie foto’s willen van hun huisdier, en wanneer zij hun band tussen mens en dier willen vastleggen!

Baasje Pieter met Hond Puk

“Wij wilden graag wat ongedwongen foto’s van onze hond Puk hebben. Leuk als herinnering maar ook een leuke activiteit om met Puk te doen. Iris heeft hiermee geholpen door op een fijne en vrije manier foto’s te nemen.

Puk was niet iets verplicht en Iris kwam toch met leuke suggesties om zo toch een aantal leuke foto’s te hebben. Het half uur voelde ook als meer dan genoeg. Op deze manier voelt het meer als “lekker je hond uitlaten” dan een hond die iets “moet doen”.

Ik zou Iris bij iedereen aanbevelen. En mocht ik mensen tegenkomen of spreken die ook gek zijn op hun hond, zal ik haar ook zeker noemen!” 

Baasje Kimberley met Hond Nova

“Ik was eerst een beetje zenuwachtig, omdat niet iedereen even veel geduld heeft. Iris was gelukkig geduldig met Nova die zo nu en dan even last kreeg van de zoomies en wanneer het goed ging werd er gelijk een korte pauze ingelast. Dat was echt top, gezien ze op het moment van de shoot net 4 maanden oud was.

Iris is super vriendelijk, geduldig en de foto’s zijn prachtig. Het is dan ook een kleine moeite geweest om Iris aan te bevelen in mijn vrienden/kennissen kring (die de foto’s overigens ook heel mooi vinden)”.

Baasje Rosanna met Hond Beau & Paard Thim

Ik heb in Oktober een gezinsshoot gedaan, met paard en hond! Maar ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ons zoontje vanaf het begin geen zin had om mee te doen en de hond deed ook nog jaloers haha..ik dacht “jammer, gemiste kans en dit wordt niks” maar het tegendeel is waar: Iris heeft fantastische plaatjes kunnen schieten en de resultaten zijn echt geweldig!

Ze heeft engelengeduld en weet precies de juiste momenten te pakken! Zeker het aanraden waard!​

Baasje Gaby met Honden Polly & Archer

“Met mijn dieren heb ik al heel wat shoots gedaan en wij zijn dan ook erg verwend met mooie foto’s. Het resultaat van de fotoshoot met Iris is super en haar foto’s behoren zeker tot mijn favorieten!

Tijdens de shoot was Iris heel vriendelijk en had alle tijd en rust voor mijn honden. Ze stond open voor mijn ideeën en wat ik vooral fijn vond, dat ze zelf wist wat ze wilde en mij perfect aan kon sturen ondanks dat ze nog nooit op de locatie geweest was!

Kortom, een echte aanrader om een fotoshoot te boeken bij IFS Fotografie!!”

Baasje Danique met Hond Senna

Het was een leuke shoot! Het was voor mij de eerste shoot met de hond. Iris kwam met veel voorbeelden en gaf een fijne sturing.

Mijn verlangen was om een mooie foto van mij en Senna te hebben waarbij onze beginnende band zichtbaar was. Dit is zeker gelukt!

Ik zou Iris aanbevelen aan mensen die opzoek zijn naar een foto met hun huisdier waarbij gezocht wordt naar de band tussen mens en dier!​

Baasjes Claudia & Sofie met Honden Charlie & Bollie

Charlie en Bollie zijn “beste vrienden op het eerste gezicht” en het leek ons leuk om een gezamenlijke fotoshoot te doen. Maar welke fotograaf zou deze 2 druktemakers mooi op de foto kunnen krijgen aangezien ze continue in beweging zijn samen?

Laat dat maar aan Iris over met haar engelengeduld! De jongens hebben het haar niet makkelijk gemaakt, maar Iris heeft ze geweldig vast weten te leggen. De foto’s zijn prachtige herinneringen!

Wij zouden haar dan ook van harte aanbevelen; vrolijk, vriendelijk, geduldig en professioneel!

Baasje Louise met Honden Liv & Marley

“Al super lang wilde ik twee goede portret foto’s van m’n 2 hondjes laten maken.

Al gauw kwam ik via instagram bij Iris terecht en heb na enige tijd toch een afspraak gemaakt en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

De fotoshoot was leuk om te doen en al vrij vlot daarna kreeg ik de beelden te zien.

Ik ben super blij met het resultaat en zou zeker Iris aanbevelen aan andere dieren liefhebbers”.

Baasje Laura met Honden Bowie & Macey

Ik wilde heel graag mooie foto’s van mijn twee hondjes, zodat ik een herinnering heb voor altijd.

Iris heeft mijn hondjes heel mooi op de foto gekregen, precies zoals ze zijn. Daar ben ik heel blij mee.

Tijdens de shoot was er ruimte voor verschillende ideeën, nu heb ik ook leuke foto’s van mij met mijn hondjes samen.

Ik zou het zeker aanraden om een fotoshoot te boeken bij IFS Fotografie!

Heb je een vraag? Stel hem hier gerust